M109 Rider Forums banner
1 - 7 of 7 Posts

·
Registered
Joined
·
308 Posts
Discussion Starter · #1 · (Edited)
She Won't Start

Hey Guys .... 2008 109 looks like I need some help here with a problem!
Here is the issue...Last summers mod was drilling of the factory pipes Installing a Dynajet and adding a Tony Mod ..Bike ran great no issues
This year I install a Gipro and HK Sideburner..Now I ran the bike with the Gipro and stock exhaust and it ran fine..I removed the factory exhaust and install the sideburner fired it up and it sounded good .."loud but good"
The FI light came on which I expected ..I started it the next day and it ran rough farted burped a couple of times so I shut it down and found that I didnt diconnect the set valve. Today I removed the set valve left the battery disconnected for awhile ..reconnected everything and now I have a no start issue ..It rolls over fine burps abit but no start pulled the plugs look ok abit dark but not flooded...

Thanks Gas :bigthumbsup:
 

·
Registered
Joined
·
2,263 Posts
No start

Nothing you've done should make it not start...........but it doesn't, so, you've got to go back to basics.
Does it have spark at the plugs? Gound a plugged in plug on the head, and turn it over. White spark or red?
Fuel? Water in fuel, clogged fuel filter? Seems like a lot of bikes lately with bad fuel or clogged fuel filters.
Good luck bro, I know it's frustrating.
 

·
Registered
Joined
·
478 Posts
Past experience has taught me that if I've made some repairs on something and it does not work afterwards, to go back and look at the repairs I made. If you've pulled pins, double check that the correct pins were pulled. And like stated by CBR, check the basics. Hope you find the problem soon.
 
1 - 7 of 7 Posts
Top