M109 Rider Forums banner
1 - 5 of 5 Posts

·
Registered
Joined
·
48 Posts
Discussion Starter · #1 ·
Hi All

Right so i ve nearly finished my bikes Moding and have one last tweak to carry out and thats fitting LED turn signals front and rear.
i have gone for the Raw flatz for the front and the Raw Design Suzuki M-109R LED for the rear.

I have connectedthe LEDS front and back and have also installed the relay which i obtained from Germany.

When i turn the bike on and select the turn signal left or righ i get nothing other than the green arrow on the dash flashing but no LEDS flashing i have tested the Leds seprately by putting them straight to the battery and they all work fine. i have replaced the new relay with the stock and still the same.

1st question do i still need a Dual-Load Equalizer if so do i need one between the front and one between the back?2nd Question i was under the impression that the relay that i got from lights4all in germany would allow me to install teh LEDS with out requiring a Dual-Load Equalizer.

My 9 only has 2 wires front and back to each signal and i do not want running lights .

So please any advice or wiring diagrammes would be greatly recieved;)

Karak
 

·
Registered
Joined
·
2,185 Posts
I`ve got about the same setup as you and I have no issues. I was thinking I had 3 wires to each of the front lights though1 ground 1 running and 1 signal I could be wrong its been well over a year since I did mine!! good luck
 

·
Registered
Joined
·
48 Posts
Discussion Starter · #4 · (Edited)
Hi

Thanks guys

I have just taken another look i think the problem is that the LEDS are wired wrong. it would appear the (+) wire is black with a white strip on the LEDS and on the bike the black wire with the white strip is ground lol

its late in the UK now but ill keep all posted
 

·
Registered
Joined
·
1,231 Posts
Hi

Thanks guys

I have just taken another look i think the problem is that the LEDS are wired wrong. it would appear the (+) wire is black with the with strip on the LEDS and on the bike the black wire with the white strip is ground lol

its late in the UK now but ill keep all posted
well that just might do it
 
1 - 5 of 5 Posts
Top