Cyclops H4 Ultra problem
Results 1 to 7 of 7

Thread: Cyclops H4 Ultra problem

  1. #1
    Active Member
    Join Date
    Mar 2015
    Location
    England
    Posts
    75

    Default Cyclops H4 Ultra problem

    Hi, just fitted the cyclops H4 ultra bulb to bike, very bright, but when I pull the clutch lever in the high beam lights up.
    It's not done this with the standard bulb and all I've done is swap the bulbs.
    Any one else had this with this bulb or any ideas.

  2. Remove Advertisements
    M109Riders.com
    Advertisements
     

  3. #2
    Very Active Member thevili's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Nitra, Slovakia
    Posts
    3,374

    Default

    There was once described here similar problem, when
    clutch lever pushed in the yellow "flash" button...
    make sure that is not your case as well...

  4. #3
    Active Member
    Join Date
    Mar 2015
    Location
    England
    Posts
    75

    Default

    [QUOTE=thevili;4003120]There was once described here similar problem, when
    clutch lever pushed in the yellow "flash" button
    Anyway /QUOTE]


    Bloody hell buddy good call, that's exactly what it was.
    Anyway the switch has been stripped and cleaned 😊
    I love the info on this forum.

  5. Remove Advertisements
    M109Riders.com
    Advertisements
     

  6. #4
    Very Active Member Frotosride's Avatar
    Join Date
    Jun 2013
    Location
    GA
    Posts
    175

    Default

    [QUOTE=The Prospector;4003122]
    Quote Originally Posted by thevili View Post
    There was once described here similar problem, when
    clutch lever pushed in the yellow "flash" button
    Anyway /QUOTE]


    Bloody hell buddy good call, that's exactly what it was.
    Anyway the switch has been stripped and cleaned 😊
    I love the info on this forum.
    Amen to that! You can't beat the simple ones when someone had already been there, fixed it and cost nothing but some time!
    "Beat it like a red-headed Ford":
    '19 M9 '06 M9
    '09 commander
    '87 silverado on35's'87 c10 lwb(LS twin turbo sleeper project)'83 k20'83 k5 cucv 6.2 Detroit

  7. #5
    Very Active Member StitchsLoft's Avatar
    Join Date
    May 2018
    Location
    Wellsville, NY
    Posts
    231

    Default

    Quote Originally Posted by thevili View Post
    There was once described here similar problem, when
    clutch lever pushed in the yellow "flash" button...
    make sure that is not your case as well...
    Beat me too it.... LOL

    Often late at night I often hold that bad boy down to get BOTH beams!!

    ~Stitch

    2008 M109R2 AGENTS OF S.H.I.E.L.D. by STARK INDUSTRIES


  8. #6
    Very Active Member Frotosride's Avatar
    Join Date
    Jun 2013
    Location
    GA
    Posts
    175

    Default

    Quote Originally Posted by StitchsLoft View Post
    Beat me too it.... LOL

    Often late at night I often hold that bad boy down to get BOTH beams!!

    +1 on that and add in the switchbacks and you're in business!
    "Beat it like a red-headed Ford":
    '19 M9 '06 M9
    '09 commander
    '87 silverado on35's'87 c10 lwb(LS twin turbo sleeper project)'83 k20'83 k5 cucv 6.2 Detroit

  9. #7
    Active Member
    Join Date
    Mar 2015
    Location
    England
    Posts
    75

    Default

    Quote Originally Posted by StitchsLoft View Post
    Quote Originally Posted by thevili View Post
    There was once described here similar problem, when
    clutch lever pushed in the yellow "flash" button...
    make sure that is not your case as well...
    Beat me too it.... LOL

    Often late at night I often hold that bad boy down to get BOTH beams!!

    Get the cyclops ultra and you get both beams on main anyway

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
-->