Forum Edits Not Working Again
Results 1 to 7 of 7

Thread: Forum Edits Not Working Again

  1. #1
    Very Active Member Bering_C_Sparky's Avatar
    Join Date
    Jun 2017
    Location
    Florida
    Posts
    3,071

    Default Forum Edits Not Working Again

    ADMIN.....the edit feature for the forum is messing up again.
    I tried have tried many times to correct a price I just posted for an item, but it will not let me change the price and keeps defaulting back to the original price even though I have changed it during an edit and saved the changes.

    BCS

  2. Remove Advertisements
    M109Riders.com
    Advertisements
     

  3. #2
    Very Active Member Bering_C_Sparky's Avatar
    Join Date
    Jun 2017
    Location
    Florida
    Posts
    3,071

    Default

    I guess you have to do it 6 times before it sticks......figures after I say something it starts to work again.

    All good now.

    BCS

  4. #3
    Very Active Member FlyingCircus's Avatar
    Join Date
    Dec 2016
    Location
    Saskatchewan Canada
    Posts
    2,775

    Default

    Mine was hogging up last night and actually timed out

    Thought it was the fact I had EBay open

    Sent from my SM-N920W8 using Tapatalk

  5. Remove Advertisements
    M109Riders.com
    Advertisements
     

  6. #4
    Very Active Member biker-chicky's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Okanagan Valley B.C. Canada
    Posts
    6,295

    Default

    Everything is perfect here using Tapatalk you can get it for desk top as well. Good luck


    Sent from my iPad using Tapatalk

    Riders Meet 2018, Nakusp BC. Date ?
    Planning stage. Location secured

  7. #5
    Administrator M109R admin's Avatar
    Join Date
    Sep 2013
    Posts
    344

    Default

    I see that this thread is pretty old, but I thought I should check in. Is this still an issue or it seems to be resolved?

    Cheers,

    Erik

  8. #6
    Very Active Member Bering_C_Sparky's Avatar
    Join Date
    Jun 2017
    Location
    Florida
    Posts
    3,071

    Default

    Quote Originally Posted by M109R admin View Post
    I see that this thread is pretty old, but I thought I should check in. Is this still an issue or it seems to be resolved?

    Cheers,

    Erik
    All good as far as edits, but I was having a time trying to access the 2nd page of 1 particular thread from 1 particular computer a couple of days ago. (Have not tried it today yet to see if it works now)

    Did you happen to see that post and would you have any idea as to why or how this could possibly happen?

    BCS

  9. #7
    Administrator M109R admin's Avatar
    Join Date
    Sep 2013
    Posts
    344

    Default

    Hey there,

    Which thread are you referring to? Can you link it here and we'll have a look at it?
    We may have to start a thread rebuild to resolve that issue.

    Ed

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
-->